Reparatii Frigidere Constanta la domiciliu

Reparatii Frigidere Constanta la domiciliu

Rated 4.8/5 based on 4721 reviews
REPARATII FRIGIDERE

REPARATII FRIGIDERE

Efectuam service, reparatii frigidere in regim de urgenta in toate zonele din Constanta
Echipele noastre sunt instruițe pe deplin în reparații frigider și întreținerea tuturor echipamentelor de răcire / refrigerare .
Puteți fi siguri că orice probleme care apare poate fi rezolvată profesional de către noi , puteți profita de asemenea de contractele de întreținere , în care vom verifica regulat echipamentul să functioneze in parametrii normali.
Un frigider este unu dintre puținele aparatele din casa ta, care funcționează

Reparatii Frigidere Constanta

continuu , zi sau noapte , păstrand reci alimentele .
Dacă luam în considerare cât de mult si de greu lucreaza un frigider, acesta este de fapt destul de rezistent si se strica destul de rar .
În rarele cazuri cand frigiderul se oprește din lucru , s-ar putea confrunta cu o problema destul de mare,de accea trebuie sa va grabiti in cautarea unor baieti priceputi in domeniul frigotehnic și astfel evitati cheltuielile de înlocuire a tuturor alimentelor pierdute.
Noi înțelegem că atunci cand aveti nevoie de o reparatie la frigider, experienta prin care treceti poate fi stresanta deoarece nu stiti cu certitudine daca la cei care veti face o programare sunt cu adevarat oameni specializati in reparatii frigidere,de aceea noi suntem aici pentru a face lucrurile un pic mai usoare pentru dvs.
Echipele noastre au experienta si executa lucrari de reparatii la urmatoarele marci Aeg Alaska Arctic Ardo Ariston Beko Bosch Candy Daewoo Electrolux Gorenje Hyundai Hotpoint Indesit Lg Nei Polar Siltal Sangiorgio Samsung Siemens Snaige Zanussi Westwood Whirlpool

www.m3m.ro

Contact
Nume Alexandru Marian
Firma SC Crismonsat Srl
Adresa Soseaua din vii nr 123
Adresă URL site web http://reparatii-constanta.ro
Adresă de e-mail comenzi@m3m.ro
Telefon 0241661134

Program de lucru
luni 08:00-22:00
marți 08:00-22:00
miercuri 08:00-22:00
joi 08:00-22:00
vineri 08:00-22:00
sâmbătă 10:00-20:00
duminică 10:00-20:00